ILONKA SLOOTE

Leeftijd: 32 jaar

Sporten: Zaalvoetbal en Fitness

12 jaar lang heb ik verschillende sportlessen gegeven van naschoolse sportlessen voor kinderen tot aan conditietrainingen voor volwassenen. De laatste jaren kreeg ik meer interesse in Bootcamp en Fitness en ben ik mij daarin gaan specialiseren.

Het viel mij op dat ondanks mensen soms 3 a 4 x per week trainen zij niet of nauwelijks resultaat behaalde. Dus ben ik op zoek gegaan naar iets waarin ik mensen ook kan helpen met hun voeding.

In 2016 is 24Revolution op mijn pad gekomen, zij werken met een totaalconcept van 80%voeding, 20% beweging en 100% gedrag. In onze missie kun je hier meer over lezen.

Ik ben hier eerst zelf mee aan de slag gegaan om het te testen.

Na mijn zwangerschap was ik 77 kilo, waarvan ik zelf 5 kilo was afgevallen. Ik begon weer met lesgeven maar ik bleef maar hangen op 72 kilo. Ik kwam erachter dat ik veel te weinig en verkeerd at. Ik ben meer gaan eten en ook eten met betere voedingsstoffen, waardoor ik mijn gewicht heb teruggebracht naar 64 kilo!

Naast dat ik heel blij was met het gewichtsverlies merkte ik dat ik ook veel meer energie had. Ik ben ook gelijk aan de slag gegaan met mensen uit mijn directe omgeving en heb hun kunnen helpen met geweldige resultaten of dit nou gewichtsverlies, toename spiermassa of meer energie was dat verschilt per persoon en aan zijn of haar doel.

In 2018 zijn wij ons eigen bedrijf begonnen genaamd 24Seven. Inmiddels coachen wij met zijn allen honderden mensen naar een betere versie van zichzelf.

NEEM CONTACT OP MET ILONKA