Bedrijfsbootcamp

Steeds meer bedrijven investeren in de gezondheid en vitaliteit van hun werknemers. Een trend waar wij bij 24Seven volledig achter staan!

Op dit moment ligt de focus van 24Seven ook in het bedrijfsleven, omdat het ziekteverzuim jaarlijks blijft stijgen. Met de hoge werkdruk en een tekort aan personeel in meerdere sectoren, is het fijn om de werknemers fit & vitaal te houden, zodat zij het werk zo optimaal mogelijk kunnen uitvoeren.

Hieronder 5 voordelen om te investeren in de gezondheid en vitaliteit van jouw werknemers:

Op dit moment is er erg veel overgewicht in Nederland.
(Feit: Ruim 49% van de Nederlanders is te zwaar).
Veel klachten kunnen voorkomen worden door gezonde en goede voeding.
Net als voeding is beweging ook heel belangrijk. Hieronder een aantal voordelen van bewegen:

  • Goed voor je hersenen en geheugen
  • Minder stress
  • Sterke botten
  • Een gezond hart
  • Goede lichaamshouding
  • Meer energie
  • Betere slaap
  • Meer zelfvertrouwen
  • Meer doorzettingsvermogen

Bij 24Seven bieden we graag het totaal plaatje aan. Zowel beweging, voeding en coaching. Ook is het mogelijk gebruik te maken van alleen beweging of juist alleen  voeding en coaching. Hieronder staat beschreven wat wij per categorie kunnen aanbieden.

Beweging
24Seven kan 1 à 2 keer per week bootcamp en/of kickboks lessen verzorgen, waaraan medewerkers kunnen deelnemen. De lessen worden verzorgd door ervaren en gecertificeerde bootcamp/kickboks trainers.

Het doel is dat werknemers plezier hebben in het bewegen. Dit willen wij bereiken door leuke, gezellige en gevarieerde trainingen aan te bieden. Naast plezier, zal samen sporten ook een positief effect hebben op de collegae onderling, doordat je tijdens het sporten ook bezig bent met teambuilding en samenwerkingsoefeningen.

Tijdens deze trainingen wordt het hele lichaam getraind door middel van oefeningen met lichaamsgewicht of verschillend materiaal. Ook werken we aan conditie en uithoudingsvermogen.

De trainingen zijn geschikt voor elk niveau. De trainers hebben genoeg ervaring om te differentiëren en de training zo uitdagend mogelijk te maken voor iedereen. De trainingen kunnen zowel buiten als binnen plaats vinden. Het ligt aan de wens van de deelnemers.

90 Dagen Challenge
Om werknemers extra te motiveren kunnen ze zich opgeven voor onze 90 dagen challenge. Ze krijgen 90 dagen de tijd om hun beste resultaat neer te zetten. Dit kan zijn, zoveel mogelijk gewicht verliezen, vet verlies of zoveel mogelijk aankomen in spiermassa. Uiteraard met onze aanvullende voeding en een coach.